Ceas StrikeStar
Radio
Septembrie 2018
LunMarMierJoiVinSamDum
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Calendar Calendar

GTop Vizite

For fans
MTV Ce-A MaI Buna MuzicA
TinaR - VIP

Regulament Pentru Admini

In jos

Regulament Pentru Admini

Mesaj  JusTPauL la data de Sam Mai 07, 2011 3:52 am

REGULAMENT pentru ADMINI !

Acest regulament este valabil pentru toti adminii, fara absolut nici o exceptie!

Daca doriti sa deveniti ( ramineti ) admin pe serverul Cs.VitanClub.Net, obligatoriu trebuie sa cititi si sa respectati acest regulament ! Nerespectarea acestui regulament atrag dupa sine retrogradarea adminului sau chiar anularea adminului ! ! !


- Daca beneficiati de anumite privilegii , bucurati-va de ele in limita bunului simt.

- Trebuie sa folosestii aceste privilegii pentru a asigura jucatorilor un joc curat si frumos.

- Gradele inferioare de admini de pe server, se subordoneaza gradelor superioare de pe server !

- Adminii de pe Cs.VitanClub.Net , indiferent de grad, nu au nici un drept sa provoace sau sa nu respecte adminii de pe sv-le colaboratoare , ei au obligatia de a asigura in permanenta atit in timpul jocului cit si inafara acestuia armonia dintre sv-le colaboratoare. Fiecare admin, indiferent de grad, este raspunzator de server.


- Adminul trebuie sa se comporte si sa vorbeasca civilizat, fara injurii sau jigniri de nici un fel la adresa jucatorilor sau a altor admini ! Adresarea de injurii sau jignirea unui admin de catre un jucator se pedepseste cu orice comanda pina la ban temporar 30 minute ! In situatia in care jucatorul revine si recidiveaza adresand in continuare injurii sau jigniri adminului, aceasta se pedepseste cu ban temporar 3000 minute daca acesta recidiveaza intentionat la prezentarea dovezilor se poate acorda ban pe o luna

- Adminul nu are voie sa faca abuz de functia sa ! Toate deciziile luate de admin trebuiesc bine gandite !

- Adminul nu are voie sa aplice comenzi asupra altor admini sau helperi decit in situatii inpuse !!!

- Adminul nu are voie sa aplice comenzi jucatorilor decat dupa o serioasa analiza a comportamentului jucatorului !

- Ban-ul 0 ... adica permanent-ban ... se da in conditii deosebite ... ex: jucator codat ... si va fi insotit de un ,,demo" dupa caz postat pe forum ! ! ! In rest se va folosi ban-ul dat pe un anumit numar de minute, Recomand ca si in aceasta situatie, ban-ul sa fie insotit de ,,demo", deoarece in cazul in care jucatorul in cauza face reclamatie, adminul sa poata dovedi contrariul acuzatiilor ce i se aduc.

- Demo-ul trebuie prezentat in cazul in care jucatorul face o cerere (reclamatie) pe forum, in ideea scoaterii ban-ului. Ban -urile care au fost atribuite in mod corect de catre admini printr-un demo ... din care rezulta ca respectivul jucator a folosit cheat-uri sau a incalcat in orice fel regulamentul serverului NU VOR FI SCOASE cel putin o perioada indelungata de timp. In situatia in care jucatorul face cerere valida de unban si adminul nu prezinta un demo, ban-ul va fi scos.

- Fiecare admin isi poate scoate banul dar nu poate scoate banul altuia, decit atunci cind s-a facut dovada greseli acordarii acestuia ori cu acordul celui care l-a dat !!!

- Restartul se va folosi numai in primele 3 minute dupa schimbarea unei harti !

- Schimbarea unei harti se face numai prin supunerea acesteia la vot, sau schimbarea automata in cazul in care sunt putini jucatori pe server si doresc o harta mai mica.

- Adminul are dreptul sa mute jucatori dintr-o echipa in alta pentru echilibrarea jocului !!!

- Adminul are dreptul sa aplice comenzi impotriva jucatorilor care nu indeplinesc cerintele jocului ( nu pun sau nu dezamorseaza bomba , dorm in baza etc …)

- Adminul are dreptul sa exculde de pe server orice jucator care prin diverse forme sau tertipuri impiedeca buna desfasurare a jocului ori streseaza vadit adminii ori jucatorii , sau orice alt jucator caruia i-a fost interzis sa mai joace pe server de catre god – admini .

- Este absolut obligatorie prezenta si participarea activa pe forum a adminilor si helperilor, in vederea solutionarii reclamatiilor, demo-urilor postate pe forum si a cererilor de unban facute de jucatori !

- DEMO-urile postate pe forum de catre jucatori, vor fi solutionate tot de catre admini, iar daca din "demo" reiese clar ca jucatorul este codat, sau ca a incalcat in vreun alt fel regulamentul , adminul va bana acest IP temporar sau permanent in functie de gravitatea faptei, si va posta pe forum un raspuns la reclamatie/demo, cu decizia pe care a luat-o !
avatar
JusTPauL
AdminIstrator
AdminIstrator

Mesaje : 233
Data de inscriere : 29/04/2011

Vezi profilul utilizatorului http://strikestar.forumhit.ro/forum

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum